image

Welkom op Best Price Wines

 

Op onze website vindt u een breed assortiment mooie wijnen in verschillende prijsklassen & uit diverse landen/streken van de wereld. Maak gebruik van ons handige zoeksysteem en ontdek de verschillende wijnen voor elke gelegenheid! Door de uitgebreide productomschrijving bij elke wijn, proberen wij de keuze voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Door middel van een snelle afhandeling, goede klantenservice en expertise op het gebied van wijn, helpen wij u graag met de aankoop van uw favoriete wijn. Vanaf het maken van een keuze tot de levering bij u aan huis. Wilt u advies op maat of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. 

Mocht u zakelijk bestellen en daarvoor een factuur nodig hebben, laat dat dan via de mail aan ons weten en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt opgestuurd.

Wij hopen dat we u voldoende redenen hebben gegeven om te kiezen voor BestPriceWines en dat u in de toekomst kunt genieten van onze mooie wijnen. Laat u verrassen door onze site en bekijk hier het hele wijnaanbod.

Met culinaire groet, 

BestPriceWines

image

Oprichting Drankhandel

01-03-1975

Op deze datum is het moeder bedrijf Van Meerendonk Dranken B.V. te Tilburg opgericht door Ruud van Meerendonk waar nu inmiddels BestPriceWines onder valt. Opgericht door Ruud van Meerendonk en overgenomen door Ton van Hest die al sinds 2002 medeaandeelhouder is van het bedrijf.

Best Price Wines

01-01-2011

Deze datum is de website overgenomen van derden en verder doorontwikkeld. Als liefhebber van wijnen en de interesse van herkomst van de wijnen en de druiven was dit een mooie toevoeging aan het bedrijf. Toen was een webshop redelijk bijzonder nu is het een must. We hebben zelf een groot magazijn waaruit we vrijwel direct kunnen leveren.

Ons logo staat symbool voor natuur

Bestaande uit een druivenblad, de zon, waterdruppels, druiven en een wijngaard. Dit is het complete plaatje wat je nodig hebt om een mooie wijn te kunnen ontwikkelen. Daarnaast zijn het de mensen en wijnmakers die de keuzes maken in oogsten, vergisten, rijpen, blenden etc.

Toekomst BestPriceWines

We blijven niet stilstaan. Deze vernieuwde website is een begin voor verdere ontwikkelingen zowel voor de website, als voor ons gehele bedrijf. Blijf ons volgen maar vooral genieten van onze wijnen!